VYBUDOVAT Z NIČEHO ÚSPĚŠNOU A FUNGUJÍCÍ FIRMU, A TO JEN DÍKY VLASTNÍMU NADŠENÍ A ZKUŠENOSTEM, TO NENÍ JEDNODUCHÝ ÚKOL. FIRMA BILANCE - ING. HELENA KOMERSOVÁ VILIKUSOVÁ OSLAVILA V ROCE 2014 JIŽ 20 LET NA TRHU.

Malá profesionální firma rodinného typu podnikající v oboru účetních a daňových služeb, vedená daňovým poradcem Ing. Helenou Komersovou – Vilikusovou, oslavila v listopadu 2014 již 20 let svého působení na trhu.

Vybudovat z ničeho úspěšnou a fungující firmu, a to jen díky vlastnímu nadšení a zkušenostem, to není jednoduchý úkol. Cílem zakladatelky a majitelky firmy ing. Heleny Komersové Vilikusové nebylo rychlé zbohatnutí, ale postupné budování dlouhodobě prosperující firmy v náročné oblasti podnikání – v účetních a daňových službách.

„Podnikat jsem začala v listopadu roku 1994. Měla jsem počítač, pronajatou kancelář, spoustu energie a dva klienty. Nejtěžší v našem oboru nebylo studovat zákony a účtovat, ale zajistit přísun nových klientů, ze kterých by plynuly pravidelné příjmy. Po třech letech jsem měla prvního zaměstnance, mou mladší sestru Lucii. V roce 1998 jsem úspěšně složila zkoušky na daňového poradce. Během prvních 6-ti let mi v podnikání pomáhali také rodiče, oba bez nároku na honorář. Chod firmy byl tak díky sestře i rodičům zajištěn, i když jsem například odjela na dovolenou.“ popisuje své začátky paní Komersová Vilikusová.

V současné době má firma Bilance 6 stálých zaměstnanců a 148 klientů, kterým zpracovává daňová přiznání. Sestra majitelky, paní Lucie Nováková, má na starosti kompletní personalistiku a mzdové účetní služby, jak u firem, tak u samostatných klientů. Ing. Helena Komersová Vilikusová řeší daně, daňové poradenství a má na starosti jednání s klienty a úřady.

„Naše práce nás baví, a protože máme kolektiv zaměstnanců, kteří přesně vědí, co a jak mají dělat, firma funguje výborně. Je skvělé mít rodinu a zaměstnance, na které se dá ve všem spolehnout.“ dodává na závěr paní Komersová Vilikusová.

Kontakt:

BILANCE – Ing. Helena Komersová Vilikusová
telefon: 283 871 129
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">
www.bilance-ucetnictvi.cz
www.facebook.com/bilance-ucetnictvi

Další články o oslavě 20 let na:

Nejčtenější

Nejnovější

Novinky státní správy

Ekonomické zpravodajství

Copyright © 2024 Bilance - Ing. Helena Komersová Vilikusová